Huisregels

Iedereen die bij ons komt voor zijn eigen unieke VR-avontuur, behoort zich aan de volgende huisregels te houden. 

Door te boeken ga je automatisch akkoord met onderstaande huisregels. Heb je vragen? Stel ze gerust als je bij ons bent!

1. Kom op tijd

Wees minstens 5 min voor aanvang van je gereserveerde tijdslot aanwezig. Zo hebben we genoeg tijd voor uitleg en voor de voorbereiding. Let op: kom je te laat, dan betekent dit minder speeltijd!

2. Goed schoeisel

Om optimaal gebruik te maken van de loopfunctie van de KATWALK VR zijn normale schoenen nodig. Je kunt onze games niet spelen op hakken/slippers/laarzen en sandalen. Houd hier rekening mee. Wij hebben geen schoenen te leen!

3. Hygiëne

Wij maken onze VR-apparaten en controllers tussen de afspraken altijd goed schoon en volgens de richtlijnen zoals deze zijn uitgezet door het RIVM. Houd ook zelf de hygiëne-regels in acht en probeer de controllers , bril en apparatuur zo schoon mogelijk te houden.

4. Personeel

Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op. Zij hebben altijd het laatste woord in kwesties en kunnen handhaven als huisregels gebroken of slecht nageleefd worden.

5. Annuleren

Heeft u een reservering geplaatst en u wilt deze annuleren, doe dit dan uiterlijk 24 uur voor aanvang. Dit kan via de contactpagina.

Let op: Niet, of niet binnen bovenstaande gestelde tijd afzeggen heeft een volle betaling van het originele bedrag als gevolg.

Situaties van overmacht zijn vanzelfsprekend uitgesloten van bovenstaande.

6. Taalgebruik

Let op uw taalgebruik. We snappen als geen ander, dat het onderdompelen in een virtuele wereld allerlei emoties kan oproepen. Toch  willen we u vragen op uw taalgebruik te letten.

Er komen ook kinderen bij ons spelen en deze willen we beschermen.

We kunnen u vragen om te stoppen met gamen als wij, of andere klanten last van  uw taalgebruik hebben.

7. Algemeen

  • Behandel ons personeel, onze overige klanten en onze apparatuur met respect. Opzettelijk aangebrachte schade zal op u worden verhaald.
  • Breng geen eigen meegebrachte etens- en drinkwaren mee. Deze zijn niet toegestaan.
  • VECRoden behoudt altijd het recht om prijzen/arrangementen aan te passen. Indien u al geboekt/besproken heeft, blijven de prijzen e.d. zoals die op dat moment waren vanzelfsprekend van kracht.

Boek nu je eigen VR-ervaring.

Klaar voor avontuur? gebruik de knop hiernaast om te reserveren!